elmex вебинар - бесплатно online предавање за стоматолозите. Придружете ни се!

 elmex вебинар - бесплатно online предавање за стоматолозите. Придружете ни се!
elmex® ве поканува да учествувате на вебинарот за предизвиците на хиперсензитивноста на дентинот, воден од Доц. Д-р Зоран Мандиниќ Вебинарот е бесплатен. Регистрирајте се на: https://www.colgatetalks.com/webinar/izazovi-neinvazivnog-tretmana-u-prevenciji-i-terapiji-preosetljivosti-dentina/

04/06/2020

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА!
Почитувани колеги, Ве известуваме дека симпозиумот кој е најавен за 11.4.2020 (сабота) НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ, НО ЌЕ ОСТАНЕ АКРЕДИТИРАН СО 8 БОДА. УПЛАТИТЕ за истиот се ЗАТВОРЕНИ. Воедно ги замолуваме КОЛЕГИТЕ КОИ УПЛАТИЛЕ, НО НЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛЕ ДА ГО НАПРАВАТ ТОА ВО НАЈКУС РОК ЗА ДА ИМ ГИ ПРАТИМЕ МАТЕРИЈАЛИТЕ НА МЕИЛ И ПО ПОШТА. Ве замолуваме да внимавате на печатни грешки при регистација и истата да ја направите со КИРИЛИЧНА ПОДДРШКА (освен меил адресата) Покрај адресата впишете и поштенски код и град каде треба да бидат испратени сертификатите. Ви благодариме. МСД – Здружение на општи стоматолози

02/04/2020

Известување од МСД – Здружение на општи стоматолози

Известување од МСД – Здружение на општи стоматолози
Почитувани колеги, МСД – Здружение на општи стоматолози во консултација и со одобрение од Стоматолошка комора на Македонија, донесе одлука симпозиумот кој е најавен за 11.4.2020 (сабота) да не се одржи, со оглед на актуелната состојба со вирусот Covid-19 и препораките од Владата и Министерството за здравство. Ве известуваме дека е донесена е одлука симпозиумот да остане акредитиран со 8 бодови, при што сертификатите заедно со печатен материјал од предавањата кои беа предвидени да се одржат на симпозиумот ќе ви бидат испратени по пошта на адресата на која е извршена регистрацијата. Воедно ги замолуваме колегите кои уплатиле, но не се регистрирале да испратат адреса и контакт број на нашиот меил: contact@msd.org.mk. Ви благодариме.

01/04/2020

Светски ден на орално здравје 20 март

Светски ден на орално здравје 20 март
Заедно да го прославиме Светскиот ден на оралното здравје 20 март. #SayAhh for #WorldOralHealthDay

20/03/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ
Почитувани колеги, Врз основа на препораките од Владата и Министерството за здравство во врска со актуелната состојба со вирусот Covid-19, ве информираме дека МСД - Здружение на специјалисти по болести на устата и пародонтот го ОТКАЖУВА курсот кој е закажан за 21.3.2020 година во х. Александар Палас во Скопје. Регистрациите и уплатите се затворени. За понатамошни детали благовремено ќе ве известиме.

13/03/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!
Почитувани колеги, МСД – Здружение на специјалисти по болести на забите и ендодонтот во консултација и со одобрение од Стоматолошка комора на Македонија, донесе одлука симпозиумот кој е најавен за 14.3.2020 (сабота) да НЕ СЕ ОДРЖИ, со оглед на актуелната состојба со вирусот Covid-19 и препораките од Владата и Министерството за здравство. Со оглед на краткото време, донесена е одлука симпозиумот да ОСТАНЕ АКРЕДИТИРАН, при што сертификатите заедно со печатен материјал од предавањата кои беа предвидени да се одржат на симпозиумот ЌЕ ВИ БИДАТ ИСПРАТЕНИ ПО ПОШТА НА АДРЕСАТА НА КОЈА Е ИЗВРШЕНА РЕГИСТРАЦИЈАТА. Воедно ги замолуваме колегите кои УПЛАТИЛЕ, НО НЕ СЕ РЕГИСТРИРАЛЕ ДА ИСПРАТАТ АДРЕСА И КОНТАКТ БРОЈ на нашиот меил: contact@msd.org.mk. НА СИТЕ РЕГИСТРИРАНИ ИМ Е ИСПРАТЕН МЕИЛ, *ДОКОЛКУ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ НАШИОТ МЕИЛ, ВЕ ЗАМОЛУВАМЕ ДА ГО ПРОВЕРИТЕ И СПАМ САНДАЧЕТО. Ви благодариме.

13/03/2020
  • Соработници