Годишен состанок

Годишен состанок
Годишен состанок МСД - Здружение на специјалисти по болести на устата и пародонтот, 28.11.2015 поч. 10:00ч. „Нови дијагностички методи во оралната медицина и пародонтологијата“ Амфитеатар на Стоматолошки факултет - Скопје 4 бода СКМ Котизација: 900 денари за членови на МСД: 600 денари Сметка:300000002058667 Комерцијална банка Назнака: Годишен состанок НАПОМЕНА: ЗАДОЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЈА ПРЕД УПЛАТА ПОРАДИ ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА MAIL: msdcongress@gmail.com

12/11/2015

Известување

Известување
Почитувани колеги, Ве известуваме дека рокот за плаќање за Симпозиумот на 31.10.2015 е продолжен, може да се регистрирате и притоа да извршувате уплата.

28/10/2015

СИМПОЗИУМ

СИМПОЗИУМ
МСД - Здружение на општи стоматолози СИМПОЗИУМ со меѓународно учество КЛИНИЧКИ ПРИСТАП ЗА КВАЛИТЕТНА И ЕФИКАСНА СТОМАТОЛОШКА УСЛУГА 7.11.2015 Почеток 10:00 часот Хотел Арка Скопје Бодувано од СКМ со 8бода Котизацијата изнесува 1300,00 ден, а за членови на МСД 1000,00 ден Уплата на: 300000002248205 Комерцијална банка АД – Скопје МСД - Здружение на општи стоматолози со назнака: за симпозиум 11/2015 Да се наведе име и презиме на учесникот Задолжителна регистрација пред уплата на меил: msdcongress@gmail.com.

21/10/2015

Годишен состанок

Годишен состанок
МСД - Здружение на специјалисти по болести на устата и пародонтот, 28.11.2015 „Нови дијагностички методи во оралната медицина и пародонтологијата“ 4 бода СКМ Амфитеатар на Стоматолошки факултет - Скопје Котизација: 900 денари За членови на МСД: 600 денари Сметка:300000002058667 Комерцијална банка Назнака: Годишен состанок НАПОМЕНА: ЗАДОЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЈА ПРЕД УПЛАТА ПОРАДИ ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА MAIL: CONTACT@MSD.ORG.MK

20/10/2015

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ
ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ РЕГИСТРАЦИЈА ПРЕД УПЛАТА Е ЗАДОЛЖИТЕЛНА, ЗА УПЛАТА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЈА МСД НЕ СНОСИ ОДГОВОРНОСТ. MSDCONGRESS@GMAIL.COM Е МЕИЛОТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА ВО МЕИЛОТ ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАВЕДЕТЕ ЗА КОЈ СИМПОЗИУМ СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. СО ПОЧИТ

16/10/2015

СИМПОЗИУМ

СИМПОЗИУМ
МСД - Здружение на специјалисти по орална хирургија 31.10.2105, со почеток во 9 часот во BUSHI RESORT & SPA, Скопје Котизација:2000 денари, за членови на МСД 1.500 денари. Сметка: 300000002058764 Комерцијална банка 8 Бода СКМ Напомена: Бројот на учесници е ограничен Краен рок за уплата до 23.10.2015 год.. Уплати на лице место нема да сe примаат.

16/10/2015

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ
СИТЕ КОЛЕГИ КОИ СЕ РЕГИСТРИРАНИ ЗА СИМПОЗИУМОТ НА 17.10.2015 ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МСД - ЗДРУЖЕНИЕ НА СПЕЦИЈАЛИСТИ ПО ПРОТЕТИКА, УПЛАТАТА ТРЕБА ДА ЈА ИЗВРШАТ ДЕНЕС, НАЈДОЦНА ДО 15:00 ЧАСОТ. ЗА СИМПОЗИУМОТ ВАЛИДНИ ЌЕ СЕ СМЕТААТ УПЛАТИТЕ НА ОНИЕ КОЛЕГИ КОИ ПРЕТХОДНО СЕ РЕГИСТРИРАЛЕ.

15/10/2015

Известување

Известување
Почитувани, Ве известуваме дека е пополнет бројот за Симпозиумот во организација на МСД - Здружение на специјалисти по протетика кој ќе се одржи на 17.10.2015 во Драмски театар Скопје.

12/10/2015

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА НАСТАНИ

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА НАСТАНИ
Почитувани колеги, Пред уплата за Симпозиумите треба задолжителна регистрација на: msdcongress@gmail.com Внесете ваше име и презиме, настан за кој сакате да се регистрирате и телефон за контакт. Во случај на прекумерен број уплати, во предвид ќе бидат земени претходно регистрираните уплати. Благодариме на разбирањето.

09/10/2015

СИМПОЗИУМ

СИМПОЗИУМ
МСД - Здружение на специјалисти по стоматолошка протетика СИМПОЗИУМ со меѓународно учество ОРАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЈА - СОВРЕМЕН ПРОТЕТИЧКИ ПРИСТАП 17.10.2015 Почеток 09:30 часот Драмски театар – Скопје Бодувано од СКМ 8 пасивно/ 12 активно Котизацијата изнесува 1400,00 ден, а за членови на МСД 1000,00 ден Уплата на: 300000002058473 Комерцијална банка АД – Скопје МСД - Здружение на специјалисти по стоматолошка протетика со назнака: за симпозиум 10/2015 Да се наведе име и презиме на учесникот. Задолжителна регистрација пред уплата на msdcongress@gmail.com

07/10/2015

Симпозиум

Симпозиум
МСД - Здружение на општи стоматолози СИМПОЗИУМ со меѓународно учество КЛИНИЧКИ ПРИСТАП ЗА КВАЛИТЕТНА И ЕФИКАСНА СТОМАТОЛОШКА УСЛУГА 7.11.2015 Почеток 10:00 часот Хотел Арка Скопје Бодувано од СКМ со 8бода Котизацијата изнесува 1300,00 ден, а за членови на МСД 1000,00 ден Уплата на: 300000002248205 Комерцијална банка АД – Скопје МСД - Здружение на општи стоматолози со назнака: за симпозиум 11/2015 Да се наведе име и презиме на учесникот Задолжителна регистрација пред уплата на меил: msdcongress@gmail.com.

07/10/2015

Известување

Известување
Почитувани колеги, Ве известуваме дека е пополнет бројот на учесници на Симпозиумот во организација на МСД - Здружение на специјалисти по болести на забите и ендодонтот, кој ќе се одржи на 3.10.2015 на Скопски Саем. Ви благодариме на разбирањето.

30/09/2015

Симпозиум

Симпозиум
Почитувани колеги, МСД - Здружение на специјалисти по болести на забите и ендодонтот организира Симпозиум на ден 03.10.2015 на Скопски Саем.

24/09/2015

Симпозиум

Симпозиум
Почитувани колеги, МСД - Здружение на специјалисти по ортодонција организира Симпозиум на ден 03.10.2015 и курс на 04.10.2015 во хотел „Гардениа“ - Велес

21/09/2015

Известување

Известување
Известување

17/09/2015

СИМПОЗИУМ

СИМПОЗИУМ
Почитувани колеги, МСД - Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологија организира Симпозиум на ден 19.9.2015 со почеток во 10:30 часот во хотел „Арка“ Скопје

02/09/2015

Апстракт книга

Апстракт книга


30/06/2015

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ
Почитувани колеги, Свеченото отворање на 7 Конгрес на стоматолозите од Македонија со меѓународно учество ќе биде денес од 19:30 часот.

11/06/2015

Информации за 7 Конгрес на МСД

Информации за 7 Конгрес на МСД
НАУЧНАТА ПРОГРАМА СЕ НАОЃА ВО ДЕЛОТ КОНГРЕС - НАУЧА ПРОГРАМА- ПРЕД СЛИКИТЕ СО РАБОТИЛНИЦИТЕ БУКВИТЕ СЕ ЛИНКУВАНИ. СО КЛИКАЊЕ НА „НАУЧНА ПРОГРАМА“ ОТКАКО ЌЕ ДОБИЕ ЦРВЕНА БОЈА, ЌЕ СЕ ОТВОРИ ВО PDF ФОРМАТ

13/05/2015

Научна програма

Научна програма


13/05/2015

МСД Конгрес - Обраќање

МСД Конгрес - Обраќање
Известување за 7 Конгрес на МСД

10/05/2015

Вест 1

Вест 1
Македонското стоматолошко друштво преку својата програма го промовира оралното здравје, организирајќи разни семинари, симпозиуми и други настани и активно се вклучува во сите останати настани

05/05/2015

Вест 2

Вест 2
Македонското стоматолошко друштво преку својата програма го промовира оралното здравје, организирајќи разни семинари, симпозиуми и други настани и активно се вклучува во сите останати настани

05/05/2015
  • Соработници