Македонски English    

Официјална Конгресна Агенција

Патнички и Туристички Центар ВИС ПОЈ
Бул. Туристичка, 6000 Охрид , Република Македониа
Телефон : ++389 46 255 600; 255 601;
Факс : ++389 46 255 600; 256 321
Контакт : congress@vispoj.com.mk
www.vispoj.com.mk

Хотелско Сместување
* Конгресот ќе се одржи во Хотел Инекс Горица - Охрид, кој се наоѓа на 3 км од центарот на градот.

Хотел Цена по особа, на ден (во Евра)
  еднокреветна двокреветна дополнителен оброк
Hotel Inex Gorica 5*
www.inexgorica.com.mk
51 41 10
Hotel Granit 4*
www.hotelgranit.com.mk
47 37 7
Hotel Bellevue 4*
www.metropol-ohrid.com
40 30 5
Hotel Slavija Spektar 3* 33 23 6

Горенаведените цени се по лице , на ден и вклучуваат појадок , туристичка такса и ДДВ.
Плаќања во денарска противвредност по курс 1евро/ 61.5 мкд

Плаќање за регистрација и хотелско сместување :

Уплатите во денари , преку банкарски трансфер , можат да се извршат на следната ж-ска :
ВИС ПОЈ , ДООЕЛ
Ж-ска 530-0001002475-42
Депонент: Охридска Банка АД Охрид
Даночен број: 4020002131507

Уплати во странска валута се прифаќаат САМО преку банкарски трансфер.
Beneficary: VIS POJ DOOEL
Bank: Ohridska Banka AD Ohrid
SWIFT BIC: OHRD MK 22
ACC: 530-000000000-1-76/25730
IBAN: MK07530901000225913

No Bank fees to VIS POJ Travel & Tourist Center (beneficiary).